Вече и официално: Карачанаков съди ЦСКА


Вече и официално: Карачанаков съди ЦСКА

1291 1

Заканата на Антон Карачанаков да съди ЦСКА за неполучени заплати по трудовия си договор вече е факт, като делото на крилото срещу "червените" вече е факт.

Справка в регистрите на Софийски градски съд показва, че гражданското дело, което футболистът заведе срещу ЦСКА, е обявено официално на страницата на съда.

Това от своя страна означава, че към момента "армейците" не могат да търсят правата си срещу играча във ФИФА, тъй като футболната централа не разглежда случаи, които вече са влезли в съда на дадена страна.

Както е известно, Александър Томов и компания се зарекоха, че ще съдят Карачанаков във ФИФА, тъй като според тях играчът е разтрогнал неправомерно договора си, възползвайки се от почивните дни в края на 2014 година.

Това е първо дело за 2015 година срещу ЦСКА, но в същото време правният отдел на "червените" има доста работа. В момента се водят няколко дела срещу отбора, като няколко фирми и играчи търсят пари от 31-кратните шампиони.

Тече и дело за клевета, заведено от капитана на "Левски" Владимир Гаджев, който съди Александър Тодоров и ЦСКА заради обвиненията на "червените" в расизъм от страна на халфа на Вечния враг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички