Отложиха гледането на евролиценза на ЦСКА


Отложиха гледането на евролиценза на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1192 0

Лицензът на ЦСКА за евротурнирите не бе гледан на заседанието на комисията към БФС. Очаква се това да стане на следващата сбирка. Отлагането е заради УЕФА, като все още се очаква становище за това дали да бъдат допуснати „червените".

Един от отборите, които са се класирали вече за участие, виси с пълна сила и това не е ЦСКА. При него имало един куп проблеми. БФС ще обяви накуп всички, които получават евролиценз, защото трябва да има и една седмица за обжалване, а имената на отборите ни трябва да са в УЕФА не по-късно от 30 май, informira "24 часа".

Наставникът на „червените" Стамен Белчев обяви, че със сигурност ще направи промени в състава си за последния мач на отбора на стадион „Българска армия" през това първенство срещу Локо (Пд). Другото домакинство е дербито с Левски, като мачът е на „Васил Левски".

Причината е, че основни играчи на ЦСКА като Манолев, Бумал и Кулма висят с картони, като само един срещу пловдивчани след това ги вади от дербитата с „Лудогорец" и „Левски". Всичките обаче са в групата на двубоя срещу „Локо" (Пд). От ЦСКА вече обявиха, че предсезонният им лагер ще бъде в австрийското градче Фюген, като там ще останат около седмица, като се търсят съперници за контроли. През миналото лято отборът бе на същото място.

Всички играчи ще бъдат пуснати в почивка веднага в края на първенството, като част от чужденците със сигурност ще се присъединят към отбора направо в Австрия. До края на май трябва да бъде взето и решение кои футболисти да бъдат освободени, като това ще бъдат минимум четирима, начело с Кубемба, който тотално разочарова през пролетта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички