Белчев: Трябва да наложим нашата игра, за да се съобразяват с нас


Белчев: Трябва да наложим нашата игра, за да се съобразяват с нас

2533 0

"Очаквам да покажем добра игра и да победим", заяви старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев за официалния сайт на "червените" преди утрешния мач с Локомотив Пловдив. Срещата е от 33-ти кръг на Първа професионална лига, като ще се играе от 20:00 часа на стадион "Българска армия".

Той сподели, че очаква също толкова труден мач, колкото беше този срещу Черно море. Белчев изисква сериозен подход към двубоя и заяви, че още е рано да се мисли за предстоящото гостуване в Разград в събота. Треньорът иска още от първата минута "армейците" да наложат своя стил на игра. Стамен Белчев разкри, че Никола Колев и Милчо Ангелов няма да са в групата заради травми от срещата на ЦСКА II срещу Ботев (Гълъбово). Треньорът намекна и за евентуални промени в стартовия състав.

"След срещата с Черно море наблегнах на това, че с Локомотив Пловдив няма да е по-различен мач. Излизаме срещу опитни футболисти и трябва да бъдем максимално концентрирани, за да продължим добрата серия, в която сме влезли", коментира Белчев.

"Трябва още от първата минута да се опитаме да наложим нашата игра, за да може който и да излиза срещу нас, да се съобразява с това, което предлагаме на терена. Отборът е подготвен. Най-вероятно ще направим няколко рокади, но след тренировката ще имам по-голяма яснота за състава", добави наставникът на "червените".

"Надявам се, че ще подходим сериозно към мача. Има време до двубоя с Лудогорец и засега мислим само за срещата с Черно море", заключи Белчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички