Отлична новина за ЦСКА и Юрген Матей, но има и лоша вест за „червените“


Отлична новина за ЦСКА и Юрген Матей, но има и лоша вест за „червените“
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5719 0

Позитивна новина за ЦСКА и капитана на „червените“ Юрген Матей. Нидерландският централен защитник ще е готов да се завърне в игра до месец, пише „Тема спорт“.

Матей пропусна плейофната част от първенството, след като се контузи по време на гостуването на Ботев Пловдив още по време на редовния сезон. Юрген бе с частично разкъсване на плантарното сухожилие, частично разкъсване на ахилесовото сухожилие и увреда на медиалната глава на мускула на прасеца.

В крайна сметка 29-годишният футболист не се подложи на операция. Прогнозите са той да започне пълноценни тренировки с отбора скоро след старта на лятната подготовка, твърди още изданието.

Лошата новина е, че Бисмарк Чарлс със сигурност ще пропусне началото на следващия сезон. Ганаецът претърпя операция във Валенсия преди седмица. Предварителните прогнози сочат, че той ще започне нормален тренировъчен процес в средата на август.

Междувременно феновете на „червените“ се обявиха категорично против напускането на отбора от роден футболист.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички