Отлагат мачове на ЦСКА и Лудогорец за Купата на България


Отлагат мачове на ЦСКА и Лудогорец за Купата на България
Снимка: Getty Images/Guliver

3412 0

Два са българските отбори, които ще играят в груповата фаза на Лига Европа - шампионът и вицешампионът за миналия сезон в Първа лига - Лудогорец и ЦСКА. Това значи, че календарът за тези два тима ще е изключително натоварен в следващите месеци.

Ще бъде наложително и техните двубои за Купата на България да бъдат изместени за друга дата. По програма те трябва да се проведат в периода 20-22 октомври, но на 22-ри този месец българските отбори започват мачовете си от груповата фаза - "червените" приемат у дома Клуж, а разградчани приемат у дома Антверп.

Има три варианта пред БФС за нови дати за мачовете от Купата на България за ЦСКА и Лудогорец. Те могат да бъдат изтеглени за 14 октомври или да бъдат отложени за 19 ноември, или 16-17 декември. Това са резервните дати, заложени в календара на централата ни. 1/8-финалите за Купата на България по програма трябва да се играят на 2-4 март следващата година.

Вижте пълната програма на ЦСКА в групите на Лига Европа.

Вижте пълната програма на Лудогорец в групите на Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички