Легенда на ЦСКА похвали Тиаго и открои кои са силните му страни


Легенда на ЦСКА похвали Тиаго и открои кои са силните му страни
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2382 0

Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов, анализира играта на Тиаго срещу Базел и влиянието му върху играта, като му направи сериозни комплименти. Той е категоричен, че може да решава двубоите, когато е мобилизиран.

"Тиаго е един от най-опитните играчи. Много добър футболист, но в последните две години показваше непостоянство. Когато е мобилизиран може да решава мачове и го показа в Швейцария", коментира Паро пред "Тема спорт".

"Срещу Базел се отличи с голове. Има хубав, тежък шут. При втория гол късметът го покри, защото имаше рикошет, но той бе в резултат на силния му удар. Общите ми впечатления са, че се справя по-добре в нападение, отколкото в защита. Сега поведе отбора напред, за което го поздравявам".

"Най-силните му качества са три - удар, извеждащо подаване и центрирания от статични положения. Винаги съм казвал, че за да вкараш гол, трябва да биеш към вратата. Тиаго прави това винаги, види ли възможност", допълни Никодимов. А каква е програмата на ЦСКА в Лига Европа - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички