От Пирин разкриха: Имат ли уговорка с капитана на ЦСКА - Петър Занев?


От Пирин разкриха: Имат ли уговорка с капитана на ЦСКА - Петър Занев?
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1566 0

В последните дни усилено се спекулираше, че капитанът на ЦСКА Петър Занев е договорен за Пирин Благоевград, който официално си спечели промоция за завръщане в елита. Изпълнителният директор на "орлетата" Таско Тасков обаче разкри, че клубът все още не се е разбрал с нови играчи.

"Честитя на всички фенове на Пирин класирането в Първа лига. Надявам се, че там ще постигнем също толкова добри резултати, колкото и във Втора. Надявам се, че няма да бъдем "асансьор", а ще бъдем фактор в първенството. Работим да се представим достойно. В края на седмицата очакваме собственика на Пирин да пристигне в Благоевград. След тази седмица ще има повече яснота за евентуални структурни промени, но според мен на 99% всичко ще се запази както досега. Няма да има гръмки новини.

До ден днешен Пирин не се е разбрал с нито един нов състезател. Не е и подписан договор с нито един нов футболист. До този момент няма и освободени. Всичко са само спекулации. Чакаме собственика, за да определим и бюджета, с който Пирин ще разполага. Очакваме помощ от Община Благоевград и местния бизнес. Има малко погрешна представа за Пирин, че има там един в Америка, който си дава парите и всичко е цветя и рози. Не е точно така. Ежедневно се борим с нещата, за да имаме по-голяма финансова стабилност и сигурност. За трансфери и финанси, може би другата седмица ще има повече яснота" - сподели Тасков пред "Котаспорт".

А от ЦСКА вече пуснаха билетите за дербито срещу Лудогорец, ето на каква цена са.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички