"Късметът в даден момент няма да бъде с теб" - бивш футболист иска и очаква повече от ЦСКА


"Късметът в даден момент няма да бъде с теб" - бивш футболист иска и очаква повече от ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1274 0

ЦСКА е в серия от 14 поредни официални мача без загуба (11 победи и 3 равенства), но според Красимир Чомаков "червените" трябва да бъдат още по-убедителни в атака!

Бившият дефанзивен футболист на "армейците" заяви следното пред "Мач Телеграф" относно последния шампионатен двубой, в който бе записан успех с 4:1 при визитата на Крумовград:

"Добро беше представянето на ЦСКА срещу Крумовград. Чака ги още много работа. Особено в офанзивен план. Все пак "червените" затвориха мача едва в края. Резултатът 4:1 е малко преувеличен, защото до последно двата отбора се бориха".

"ЦСКА не бих казал, че блестеше. Важна е победата, но и късметът в даден момент няма да бъде с теб, ако не показваш добри игри. Резултатите ги има, но очаквам да видя нещо повече от играчите. Особено в нападение. В защита играят добре, но в предни позиции трябва да има разнообразие. Трябва още работа в атака. Предполагам, че се работи в тази посока. Показват агресия, което е важно", изтъкна Чомаков пред изданието и допълни:

"След паузата ЦСКА приема Етър на "Армията". Не бих казал, че има значение кой е първи и кой последен в класирането. ЦСКА е домакин и е длъжен да вземе трите точки. Трябва сами да си направят лесен мача. Не мисля, че ще има отпускане и подценяване. Трябва да бъдат концентрирани от началото до края на мача", посъветва той.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - След почти 2 години медийно мълчание: Гриша Ганчев дава пространно интервю!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички