От ЦСКА се похвалиха с огромен интерес към новите фланелки, поставен е рекорд


От ЦСКА се похвалиха с огромен интерес към новите фланелки, поставен е рекорд
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1218 0

Лидерът във временното класиране на Първа лига ЦСКА пусна преди дни в продажба фланелките за новия сезон. Оказва се, че бързо са продадени наличните такива и "червените" дори излязоха със съобщение на официалния си сайт, в което съобщават, че е направен рекорд. Освен това, посочват, че ще бъдат пуснати нови в продажба. Публикуваме обръщението на "армейците" без редакторска намеса:

"Армейци,

ЦСКА благодари на феновете си за огромния интерес, който проявиха към новата официална фланелка, с която отборът ще играе през сезон 2020/2021 г. Информираме Ви, че буквално за два дни се разпродадоха значителни количества, като клубът постави рекорд по брой продадени артикули за толкова кратко време. В момента се брандира нова ограничена партида от всички размери и съвсем скоро ще бъде пусната в продажба, но само и единствено в онлайн магазина. Екипите занапред ще могат да бъдат поръчвани само от онлайн магазина, а не както досега и в администрацията.

Припомняме Ви, че за пета поредна година клубът ни се доверява на Адидас. Световният концерн изработи специално за ЦСКА трите екипа за предстоящата кампания. Цветовете на фланелките са червен, бял и черен, като на тях е извезана емблемата на ЦСКА, а на левия ръкав е поставен специален бадж, символизиращ рекордните 31 титли на страната, които отборът е спечелил в славната си история. Основните спонсори А1 и WINBET са разположени по обичайния начин - на гърдите и гърба на екипите, а на десния ръкав е бранда на друг от спонсорите ни - кафето BARISTO. За представянето на новите екипи в ролята на манекени влязоха футболистите Валентин Антов, Ахмед Ахмедов, Стефано Белтраме и Юрген Матей.

Цената на новата фланелка е 80 лева.

ВАЖНО: Текущата информация за наличност на отделните бройки и размери своевременно ще се обновява в нашия сайт и в официалните страници на нашите социални мрежи!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО".

Междувременно, бивш играч на ЦСКА бе заснет да мята паве на масовия протест (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички