Белчев: Първо да се фокусираме върху Черно море, а след това да мислим за БАТЕ


Белчев: Първо да се фокусираме върху Черно море, а след това да мислим за БАТЕ
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1789 0

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев коментира очакванията си преди двубоя на неговия тим срещу БАТЕ Борисов от турнира Лига Европа в предаването „Домът на футбола“ по Диема спорт. Той предупреди своите футболисти, че първо трябва да помислят за предстоящия мач с Черно море от Първа лига и добави, че отборът на БАТЕ Борисов не е този тим, който доминираше в беларуското първенство в продължение на години.

„Приемаме жребият такъв, какъвто е. Можеше да бъде по-добър, но и по-лош. Нашата нагласа трябва да е първо за мача с Черно море, а след това за този в евротурнирите. Настройката ни трябва да е единствено и само за победа. Всичко се решава в един мач. Да, излизаме срещу добър отбор, какъвто е БАТЕ Борисов. Но ние си имаме нашите силни страни. Надявам се да ги разучим добре и да се възползваме от техните слабости", заяви Белчев

"Това не е същият БАТЕ Борисов, който беше отпреди 6-7 години. Но в никакъв случай не е за подценяване. Силен турнирен отбор, който почти всяка година достига плейофа или до груповата фаза в Лига Европа. Ще трябва да се подготвим по най-добрия начин за този двубой“, добави треньорът на „армейците“.

„Това, че сме домакини е добре за нас. Макар че в съвременния футбола факторът домакинство отпада, когато няма публика. Във всеки един мач, това е и моето виждане за футбола, трябва да се борим до последно за победата. Няма значение дали резултатът е 0:0 или 4:0 за нас. Трябва до последния съдийски сигнал да се опитваме да играем футбол“, каза още Белчев.

А ето срещу кой тим ще се изправи ЦСКА, ако отстрани БАТЕ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички