От ЦСКА поискаха разваляне на ТВ сделката, главата на шеф в БФС и справедливост


От ЦСКА поискаха разваляне на ТВ сделката, главата на шеф в БФС и справедливост
Снимка: БГНЕС

3108 0

Единият от шефовете на ЦСКА Милко Георгиев поиска всички отбори в Първа лига да се обединят около идеята за прекратяване на договора за телевизионно излъчване на мачовете от родния елит. Причината - един човек държи правата за излъчване на мачовете, като това е Кирил Домусчиев. Както е известно, в момента тече сериозна война от страна на новите хора от "Армията" срещу бизнесмена, заради предполагаемото му участие в ЦСКА 1948.

"Имаме апел към всички клубове от Пър­ва лига да се съберем да развалим този договор за телевизионните пра­ва. Не е нормално соб­ственикът на един клуб да държи и телевизион­ните права", каза ше­фът на „червените" за BiT.

Милко Георгиев спо­дели, че според него в БФС има двоен стандарт спрямо ЦСКА и Лев­ски и беше категоричен, че от клуба искат оставката на шефа на Дисциплинарната комисия Юрий Кучев.

"Давид Симао бе ударен с бутилка по вре­ме на дербито със „си­ните" . Това бе описано в доклада и няма наказа­ние, както и за свасти­ките. Ще поискаме оставката на шефа на Дисциплинарната комисия на БФС Юрий Кучев, защото смятаме, че така е правилно", про­дължи Георгиев.

Според Милко Геор­гиев синдик Дора Ми­лева си измисляла за за­плахите спрямо нея от страна на арестувания Росен Петров-Животното по време на проваления търг на стадион „Бъл­гарска армия" за ем­блемата. Той беше арестуван, а директорът поиска неговото освобождаване, кълнейки се в децата си.

"Дора Милева откро­вено лъже по най-безо­бразния начин. В стая­та бяхме около 10 чове­ка и тя говори абсолют­ни неистини по адрес на Росен Петров. Кълна се в децата си, че не е имало такива заплахи към нея. Хората пока­заха кой е истинският ЦСКА. Щом феновете са зад този отбор, това е ЦСКА", добави Геор­гиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички