От ЦСКА изгонили Морено заради бой с един от българските играчи на тренировка


От ЦСКА изгонили Морено заради бой с един от българските играчи на тренировка
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4306 0

Започна да се разплита случаят с Браян Морено, който се сбогува с ЦСКА преди малко повече от 2 седмици. "Червените" се разделиха с него, като го обвиниха в липса на професионализъм и работна етика.

Сбиване със съотборник стои в основата на раздялата с Морено

Браян Морено сериозно е вбесил всички в ЦСКА

А друга причина за раздялата е сбиване със съотборник, твърди "Тема спорт". Треньорът Нестор Ел Маестро пък призна, че нападателят е имал и предишни провинения, а закъснението му за зимната подготовка допълнително усложнила ситуацията му.

През миналата година той е стигнал до физическа саморазправа с един от българските футболисти по време на тренировка. Именно Браян е предизвикал сбиването, без да има видима причина за бурната му реакция.

 Преди дни колумбиецът премина в Нефтчи Баку като свободен агент. Той подписа договор за сезон и половина с азербайджанския клуб. По-рано Sportlive.bg ви информира, че   през зимния трансферен прозорец на 2023 г. е била отправена многомилионна оферта към ЦСКА за правата на Браян Морено. Тогава оценен от Transfermarkt на повече от милион евро - колумбиецът бива пожелан от московски елитен клуб. Не е ясно обаче защо офертата бива отхвърлена.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички