Освен за емблемата ще се наддава и за базите на ЦСКА


Освен за емблемата ще се наддава и за базите на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1238 0

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев заяви, че не се интересува от търга за емблемата на ЦСКА, а за базите на "червените", към които претенции имат от ЦСКА - София и ЦСКА 1948.

"Това си е решение на клубовете кой да участва. На нас ни предстои търгът за базите. Там съм се концентрирал като внимание и дейност, така че отговорността за този търг е наша. За емблемата не мога да коментирам. Това е по-скоро един морален акт, решение на фенове, на ръководство. За базите се готвим", каза Красен Кралев, който отново беше назначен на министерския пост.

"Можеше по-рано да се обяви процедурата. Стартирали сме нещо от предния мандат, една процедура, която трябва да бъде довършена. Имотите да се апортират в Национална спортна база, което е дружеството, което управлява спортната инфранструктура. От там ще се направи процедурата за това кой ще стопанисва съоръжението. Да не се ангажирам със срокове, защото правим всичко възможно. Работим, за да се приключи този казус.

Неяснотата създава изкуствено напрежение. Цялата процедура трябва да се извърви и всички да се концентрират върху най-важното. Ще следваме законите", коментира Кралев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички