Още тази седмица ЦСКА се разделя с един от титулярите си


Още тази седмица ЦСКА се разделя с един от титулярите си
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1480 0

ЦСКА се готви да осъществи втори трансфер тази седмица. Дните на национала Кристиян Малинов на "Армията" са преброени. 26-годишният халф е пред трансфер в чужбина и се очаква такъв да бъде финализиран до няколко дни.

Малинов е предложен на една дузина клубове, включително и на Глазгоу Рейнджърс. Халфът е обект на интерес най-вече от страна на белгийски, турски и руски отбори. Очаква се ЦСКА да продаде Малинов за около 1 милион евро, твърди "Тема спорт".

През миналия сезон националът участва в 27 шампионатни мача на "червените", в които вкара 2 гола. В първия кръг на новото първенство той се появи на терена като резерва и по този начин започна петия си сезон на "Армията". Може да се окаже обаче, че това е било и последното му участие за ЦСКА.

Междувременно клубът продължава да прави опити да привлече още две нови попълнения. Червените искат офанзивен играч, който да увеличи класата и конкуренцията в отбора. Армейците се нуждаят от засилване и в средната зона предвид очаквания трансфер на Малинов. В следващия кръг ЦСКА приема Ботев Пловдив. Мачът е в неделя, 16 август на "Армията". А кои играчи може да са аут за двубоя - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички