Белчев за жребия на ЦСКА: По-добри сме, очаквам да победим


Белчев за жребия на ЦСКА: По-добри сме, очаквам да победим
Снимка: cska.bg

1469 0

Наставникът на вицешампиона на България ЦСКА - Стамен Белчев, коментира жребия за неговия отбор за първия квалификационен кръг в Лига Европа. Той отреди на "червените" да приемат на "Българска армия" малтийския Сайрънс.

Белчев говори пред клубния сайт веднага след него, като демонстрира самочувствие и увереност, като сподели, че "армейците" са по-класният отбор и очаква да победят. Все пак, той предупреди, че трябва да се подобри играта и да няма подценяване.

"Мисля че е жребият е добър. Очаквам да победим отбора на Сиренс и да се класираме напред в турнира, но за целта трябва още да подобрим играта си и да подходим сериозно и отговорно спрямо този съперник. Започваме от днес да разузнаваме малтийците. Няма слаби противници в турнира Лига Европа. Всеки отбор щом е стигнал до европейско участие, значи го е заслужил с добра игра. Ще се подготвим максимално добре за двубоя и се надявам да излезем от него като победители, защото със сигурност нашият отбор е по-класен" - сподели той за клубния сайт.

Междувременно, появи се информация, че ЦСКА ще привлече халф със сериозна визитка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички