Още един от ЦСКА си повярва, че ще е шампион


Още един от ЦСКА си повярва, че ще е шампион

923 0

"Вярвам, че ЦСКА ще стане шампион този сезон. Играем много добре, можем да поддържаме това ниво, отбелязваме голове и не виждам причина да не станем първи", заяви нападателят на ЦСКА Серджиу Буш.

Голмайсторът бе награден за играч на кръга в Пресклуб "България".

"Много съм горд от тази награда. Посвещавам я на целия отбор, защото моите съотборници ми помогнаха. Важно е, че спечелих първа награда, която ще ми даде още повече самочувствие. Важно е за мен и да стана голмайстор на първенството. Нямам намерение да спирам дотук. Вкарал съм едва пет гола само. Феновете може да са сигурни в нашите успехи", каза още Буш.

"Стойчо Младенов е много добър човек, много ми помага, той ме доведе от Румъния. Имах оферти от топ клубове, но това беше моето желание. Просто исках да изляза извън Румъния и да се пробвам. Ако нищо не стане, никой няма да пострада и ще се върна. Засега съм много доволен в ЦСКА. Имам договор за 2 години, след това ще мисля. В ЦСКА сме като семейство. Атмосферата е добра, нямаме финансовите възможности на Лудогорец, но вярвам, че нещата ще се оправят. Чувствам се много добре тук. Най-важното за мен е да съм здрав и стъпка по стъпка ще постигна мечтите си – да стана по-добър футболист и да играя на Запад. Искам и да играя за първия национален отбор на Румъния, това също е цел за мен", не скри румънският голмайстор.

"Равнището на българския футбол е същото като в Румъния. Там съм играл 3-4 години. Играта ми там допринесе да дойда тук и да трупам опит. Много се радвам за моя сънародник Козмин Моци, защото той е много добро момче. Това, което той направи срещу Стяуа, е хубаво и за българския футбол", завърши Буш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички