Нападател на ЦСКА: Лудогорец е аутсайдер срещу Стяуа


Нападател на ЦСКА: Лудогорец е аутсайдер срещу Стяуа

1299 0

Нападателят на ЦСКА Серджиу Буш смята, че Лудогорец няма големи шансове срещу Стяуа в реванша на „Васил Левски". Двубоят е в сряда от 21:45 часа. Настоящият лидер при голмайсторите в „А" група сподели очакванията си за мача и впечатленията си от българския футбол в ефира на „Долче спорт".

„Мисля, че като изпълнители и класа двата отбора са почти на едно и също ниво. Според мен обаче Стяуа е по-подготвеният отбор и ще успее да извлече максимума от този мач. Честно казано, очаквах по-убедителна победа срещу българите в Букурещ, но 1:0 е достатъчна преднина" - заяви Буш.

"В България основният ми проблем е езикът, но Валентин Илиев и Неманя Милисавлевич знаят румънски и ми помагат. Преди да дойда в София, говорих с Еуген Трика и той ми каза, че ще се чувствам добре тук. Българският футбол наподобява румънския, но тук тичането и борбата са за предпочитане пред тактиката" - завърши нападателят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички