Орманджиев: Битката за титлата ще е между Лудогорец и Литекс


Орманджиев: Битката за титлата ще е между Лудогорец и Литекс

3024 0

Бившият ръководител на ЦСКА Стефан Орманджиев смята, че "армейците" са играли добре срещу Черно море във Варна и само малшансът е попречил на отбора да си тръгне с трите точки от стадион "Тича". Пред "Тема Спорт" ексреферът сподели, че над "червените" тегне прокоба, когато гостуват на "моряците", и все нещо пречи на ЦСКА, за да побеждава във Варна.

"ЦСКА загуби две точки във Варна заради една грешка на вратаря, иначе "армейците" доминираха през цялото време. Но поначало отборът трудно печели на този стадион, там винаги се случва нещо, което попречва на ЦСКА да триумфира, сякаш някаква прокоба тегне над отбора. Може би съдбата така е решила - без червена победа на "Тича" дори когато отборът играе добре. Все нещо се случва, а вчера (б.р. - в събота) това бе грешката на Дивиш, която е необяснима. Веднъж на сто пъти ще се случи. Да, този вратар сбърка и в предишния кръг срещу Локомотив Пловдив, явно играе трудно с крака", сподели Орманджиев.

"Червените бяха по-добрият отбор, но нека не забравяме, че на стадион "Тича" не може да се играе футбол. Топката отскача странно от терена, това го видяхме дори и при гола на домакините, когато кълбото трябваше да излезе в аут, но влезе в мрежата на Дивиш. Не мога обаче да виня играчите на ЦСКА за равенството. Момчетата се раздадоха, играха добре, особено Вальо Илиев, който бе и с контузия. ЦСКА играе футбол, който не може да се практикува във Варна. "Армейците" обичат да свалят топката на земята, Стойчо Младенов е наложил красив стил на игра. А имаше моменти в мача на "Тича", когато топката с минути не падаше на земята. На това игрище просто е истинска мъка да се играе хубав футбол", сподели бившият шеф на "армейците".

Той коментира и развоя на А група до момента, като сложи ЦСКА в битката за титлата, но не смята "червените" за фаворит за първото място

"Лудогорец изглежда като сигурен шампион, но Литекс може да се намеси в борбата за титлата, защото в Ловеч разполагат с много добри футболисти, а и отбор. ЦСКА е веднага след тези два тима и в най-лошия случай го виждам на трета позиция. Много приятно впечатление този сезон обаче прави Берое и ще бъде много любопитно как ще се развие мачът след два кръга в Стара Загора между "зелено-белите" и ЦСКА. Петицата се допълва от Ботев (Пловдив), където Велислав Вуцов успя за много кратко време да изгради солиден отбор от млади момчета. Приятно съм изненадан от "канарчетата" и колкото повече силни отбори има в България, толкова по-добре за всички нас. Левски не го виждам как ще се намеси в борбата за първите места предвид многото проблеми, които има клубът, най-вече със селекцията", смята Орманджиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички