Капитанът на ЦСКА аут за дербито с Локо (Сф)


Капитанът на ЦСКА аут за дербито с Локо (Сф)

2021 0

Капитанът на ЦСКА Валентин Илиев почти сигурно пропуска столичното дерби с Локо идната събота. Още на загрявката в мача с Черно море той нарани глезена си, но успя да издържи до края, пише "24 часа". "Червените" направиха 1:1 на "Тича" и така удължиха серията си без победа на този стадион на повече от 6 години.

Илиев ще трябва да спре да се натоварва поне до петък, което означава, че няма как да излезе 24 часа по-късно на терена.

Стойчо Младенов бил доста притеснен и за Якуб Дивиш. Вратарят направи една и съща грешка в два мача поред, като във Варна бе наказан от Живко Петков.

Младенов го защити заради гафа. ЦСКА обаче няма друг вратар, след като разполага единствено с ветерана Стоян Колев, който вече е треньор, и Анатоли Господинов, получил 7 гола при гостуването на младежките национали на Дания.

Другият проблем е хърватинът Тончи Кукоч. Дошлият от Италия играч се справя отлично при атаките си, но често забравя да се връща. Заради слабата си физическа подготовка той оставя празни пространства, които се използват от противниковите нападатели.

Въпреки това от началото на сезона ЦСКА има допуснати само 5 гола, което е най-малко в елитната ни група.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички