Орлов поглед: ЦСКА напредва бързо с "Българска армия" - докъде стигна (ВИДЕО)


Орлов поглед: ЦСКА напредва бързо с "Българска армия" - докъде стигна (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

6264 0

Работата по реконструкцията на стадиона на ЦСКА - "Българска армия", напредва бързо. Както е отлично известно - първо трябва да се проведат разрушителните дейности, като има доста време до самото изграждане на новото съоръжение.

Работата по стадион "Българска армия" напредва

Работата по

От "армейския" клуб пускат видеа през няколко дни, поне до момента, в които информират с малки детайли своите привърженици какво се случва. На тях виждат феновете виждат и кадри отвътре, където достъпът е строго ограничен.

Още: Любослав Пенев в ЦСКА? От какво зависи дали ще остане в Хебър

Един от доста достъпните начини за наблюдение през този век - чрез дрон, хвърли още яснота за запалянковците. Потребителят в Youtube Kraxx качи кадри, на които се вижда в какво състояние е било съоръжението преди часове.

Забеляза се, че сектор "Б" вече е съборен, а от тази трибуна са останали само информационното табло и тунелът за линейката под него. Съвсем скоро и таблото ще бъде премахнато. Успоредно с това пък излезе друга интригуваща "червените" фенове новина, а именно, че Гриша Ганчев и синът му напускат ЦСКА още в края на сезона, а заплатите на играчите не са изплатени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички