Томов иска Беноа Кое за треньор на ЦСКА след Стойчо


Томов иска Беноа Кое за треньор на ЦСКА след Стойчо
Снимка: БГНЕС

4278 0

Беноа Кое може да се окаже новият треньор на ЦСКА, научи "Стандарт". Бившият халф на "Червените" е потърсен от представител на Сашо Томов след очертаващия се провал на преговорите със Стойчо Младенов. Вчера на треньора беше предложен вариант да стане директор, а помощникът му Анатоли Нанков да поеме отбора. Стойчо трябва да помисли до днес, но по-вероятно е да откаже. Така Толята ще води тима поне за един мач.

На Кое е пратено просто запитване без конкретни условия. В момента французинът води юношески отбор на "Интер". Той тепърва трябва да отговори дали се интересува от ново приключение на "Армията", после ще се мисли за условия.

Кое пристигна в ЦСКА през 2005 г. и изигра важна роля при титлата. После пое към Швейцария. Дори не потърси неплатена сума от около 26 000 швейцарски франка. "Толкова ми струва паркетът на вилата на Женевското езеро", аргументира се бившият халф на ПСЖ, "Марсилия" и "Интер".

Преговаря се и с Любо Пенев, напук на клетвите в обратното. Любопитното е, че разговорите се водят от фамилия Манджукови. Засега обаче има сериозно разминаване във финансовите условия. Любо би ги преглътнал, но според запознати не е убеден, че този отбор има кой знае какъв потенциал. Все пак и двете страни са си оставили вратичка. Пенев би променил мнението си, ако Манджукови, а на Томов поемат юздите на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички