Официално: Ганчев пожела оздравяване на ЦСКА, покрил се от синдика шеф й го обяви


Официално: Ганчев пожела оздравяване на ЦСКА, покрил се от синдика шеф й го обяви

1387 0

Ръководството на ЦСКА е взело решение да изготви план за оздравяването на дружеството. Това обяви в писмо до синдика на клуба изпълнителният директор на "червените" Николай Паслар.

Както е известно, от 26 май тече едномесечен срок за заявяване на оздравителни планове на дружеството.

Новите шефове в ЦСКА изумиха със скандално поведение

Интересен факт е, че неотдавна в медиите се появи информация, че Дора Милева, която е синдик на ЦСКА, е опитвала настойчиво да се свърже с ръководството на клуба и най-вече именно с Паслар. Никой обаче не й вдигал телефона.

Ето какво гласи писмото, изпратено от Паслар и публикувано на официалния сайт на ЦСКА.

"До: Синдик Дора Милева

"От: "ПФК ЦСКА АД", ЕИК 130212106, със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. Драган Цанков 3, представлявано от изпълнителния директор Николай Паслар

"Уважаема г-жо Милева,

"С решение №1581 от 02.10.2015 год., постановено по т.д. №6292/2013г. по описа на Софийски градски съд, е открито производство по несъстоятелност на „Професионален футболен клуб ЦСКА“ АД."

"На 26 май съдът одобри списъка с броя на кредиторите и размера на техните вземания. С оглед решението на съда, аз и моят екип от юристи решихме да изготвим оздравителен план за дружеството, на което съм представител."

"Предлагането на оздравителен план и продължаване дейността на дружеството е от съществен интерес както за клуба, феновете, цялата спортна общественост, така и за кредиторите, за чиито интереси се грижите вие."

"С настоящото писмо искам да Ви уведомя, че екип от най-добрите правни консултанти и специалисти работи по изготвянето на оздравителната програма, която съвсем скоро ще бъде представена на вас и широката общественост."

"С уважение,

Николай Паслар"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички