"Първият трансфер на ЦСКА след Гриша Ганчев" вкара гол, от какъвто точно "червените" имат нужда (ВИДЕО)


"Първият трансфер на ЦСКА след Гриша Ганчев" вкара гол, от какъвто точно "червените" имат нужда (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

13072 0

Миналият и през Етър Аласана Мане бе определен като "първият трансфер на ЦСКА след Гриша Ганчев". Все още няма официално потвърждение на тези думи, но вероятно скоро ще се разбере дали това ще се окаже вярно.

26-годишният юноша на Барселона вкара хубав гол за клубния си Одензе при успеха с 2:0 над Рандерс. Отборът му е предпоследен в групата на изпадащите и е сериозно заплашен от раздяла с елита, но спечели срещу първия в тази група.

Аласана Мане в ЦСКА?

Аласана Мане с гол за Одензе

Направи впечатление как дойде голът за Аласана Мане - след статично положение. Бе изпълнен ъглов удар, а Мане отигра с едно докосване и прати топката в мрежата. В ЦСКА със сигурност имат нужда от такива голове.

Още: Виктор Попов и Мазир Сула отпадат от групата на Черно море срещу ЦСКА

След раздялата със Саша Илич попаденията след статични положения намаляха драстично. А именно те бяха едно от оръжията на сърбина, с които "армейците" се доближиха болезнено много до спечелването на титлата през сезон 2022/23.

Аласана Мане пък бе титуляр в мача срещу бившия отбор на Тодор Янчев и Дормушали Саидходжа, като голът му дойде още в 29-ата минута. Националът на Гамбия не бе заменен и изигра пълен двубой. Договорът му с датчаните е до лятото на 2025 година.

Още: Гриша Ганчев отговори за: Селското си управление на ЦСКА

За да остане Одензе в елита, трябва да победи в последния кръг при гостуването си на Виборг, а в същото време Лингби да загуби от Хвидовре, който вече изпадна. След предпоследния кръг Одензе е на три точки от Лингби.

Излезе пък и любопитна информация, според която ЦСКА се разделя с Амос Юга.

Дилан Мертенс призна, че бил вариант за трансфер в ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички