Официално: ЦСКА приключи участието си в Лига Европа


Официално: ЦСКА приключи участието си в Лига Европа
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2216 0

Българският гранд ЦСКА изгуби всякакви шансове за преодоляване на груповата фаза в Лига Европа, след като Рома победи Клуж с 0:2 като гост. Това означава, че в последните си два мача от надпреварата "червените" ще играят единствено за своята чест, която до момента се крепи единствено на равенството с "вълците" на "Олимпико".

По-рано днес ЦСКА загуби домакинството си на Йънг Бойс, който е фаворит за второто място в групата. Швейцарският тим разполага със 7 пункта, докато Клуж остава трети с 4 точки. Българският тим пък все още търси първото си попадение в груповата фаза, след като за четири мача има нула отбелязани гола и шест инкасирани в своята врата.

В шампионата ЦСКА се нарежда на трето място с 21 пункта - на пет зад шампиона Лудогорец, който е и с мач по-малко. В следващия кръг "червените" посрещат ЦСКА 1948, а другата седмица гостуват на Клуж в пети мач от групите на Лига Европа. Лудогорец също не се радва на положителни резултати в европейския турнир, след като допусна разгромно поражение от Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички