Обрат и тежки контузии при първа загуба на ЦСКА в Испания (ВИДЕО)


Обрат и тежки контузии при първа загуба на ЦСКА в Испания (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1398 0

ЦСКА допусна обрат от руския Рубин (Казан) с 2:4 във втората си контрола по време на лагера в Испания. Мачът започна в 13:00 часа и се игра в "Аяла Поло Клуб" в Сотогранде. 

За "червените" обаче не това бе най-лошата новина. Бранителят игра през първото полувреме, след което бе заменен. В края на мача обаче футболист на Рубин настъпи Александър Дюлгеров по ръката и това наложи повторното влизане на Манолев, който секунди преди последния съдийски сигнал получи тежката травма.

В 24' "червените" поведоха именно с гол на Станислав Манолев, след като бе изведен по невероятен начин от Рубен Пинто. В 32' резултатът бе удвоен. След ръч Руй Педро със страхотен удар заби топката в далечния горен ъгъл.

Рубин бързо намали в 34' чрез Жонатас, а до почивката в 41' се стигна до 2:2. Оздоев бе оставен непокрит сред куп от бранители на ЦСКА и с глава прати в мрежата.

Грешка на резервата Красимир Станоев позволи на Илзат Ахметов да осъществи пълен обрат за Рубин в 71-ата минута. В 88' Рубин оформи крайното 2:4.


ЦСКА - Рубин 2:4 by bgsport

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички