ЦСКА чака нападател от гръцкия елит


ЦСКА чака нападател от гръцкия елит
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2217 0

Докато чака развитие около трансферната сага с Рафаел Двамена, ЦСКА е на път да привлече друг нападател. Според гръцките медии Кристофър Мабулу е пред договор с армейците.

26-годишният играч е собственост на седмия във временното класиране на гръцкия елит - ПАС Янина. В публикациите на колегите от южната ни съседка се твърди, че първоначалната оферта на ЦСКА е била отхвърлена, но след това е имало втора, която вече е била приета.

Споменава се сумата от 500 000 евро, която трябва да бъде заплатена по евентуална сделка. Твърди се още, че заплатата му в Гърция е 150 000 евро на сезон, което означава 12 500 евро на месец, пише "Тема спорт".

Мабулу е роден във Франция, а началото на кариерата му е в Шатору, за който през сезон 2013/14 вкарва 9 гола в Лига 2 на Франция. През 2014 година подписва с Бастия и има 29 мача и 3 гола за корсиканци.

И трите му попадения в елитната Лига 1 са отбелязани през сезон 2014/15, докато през следващата кампания 2015/16 - не успява да се разпише в изиграните от него 9 мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички