Обича лукса: Ас на ЦСКА ходи с по 40 хиляди в джоба и нонстоп се глези, но е свръх стиснат?


Обича лукса: Ас на ЦСКА ходи с по 40 хиляди в джоба и нонстоп се глези, но е свръх стиснат?
Снимка: LAP.bg

28066 0

Излезе изключително любопитна информация за един от най-скъпите футболисти на ЦСКА. Става въпрос за Майкъл Естрада, който по всяка вероятност съвсем скоро няма повече да бъде част от "армейците" и ще се завърне да играе в своята родина Еквадор.

Важно е да уточним, че цялата информацията, която ще прочетете по-долу в материала, е на колегите от "Блиц", които се позовават на свои източници. Тя касае Естрада извън терена и това какъв човек е в личния му живот.

Майкъл Естрада се глезил с много пари, но бил стиснат?

Майкъл Естрада се глезил много в ЦСКА

Твърди се, че Естрада често се глезил със скъпи покупки. Той винаги бил в крак и с най-новите технологии, като телефонът му бил сред най-луксозните и се сгъвал на две, като самият Естрада си го подарил за Коледа. Лаптопът му пък също бил на най-високо качество и много скъп.

Още: Ганчеви с ултиматум към Нестор Ел Маестро, готови са със заместник начело на ЦСКА?

Дава се и конкретен примерк как веднъж се появил в съблекалнята с кутия, в която имало маркови обувки, които стрували 2700 евро. Разказва се и за друг случай, в който дошъл с чехли за 1100 евро, като се допълва, че самият той признал, че в гардероба му няма дреха под 300 евро.

Съобщава се още, че пръстените също били негова страст, като носил по три едновременнно, а всеки от тях бил средно по 3-4 хиляди евро. Дори се смятало, че се движи по улиците с 15-20 хиляди евро в себе си, което възлиза на близо 30-40 хиляди лева.

Прави се и доста любопитно пояснение, че всъщност Естрада е и много стиснат, когато става въпрос да почерпи. При събирания на кафе или на ресторант играчите понякога се редували и черпили един друг, но това никога не правил нападателят. Президентът на новия му клуб пък вече призна, че до събота очакват Естрада да се присъедини.

Фернандо Каранга е вкарвал най-много на Националния стадион, кои са останалите от ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички