"Чакаме го до събота": Потвърдено - взимат един от най-скъпите играчи на ЦСКА


"Чакаме го до събота": Потвърдено - взимат един от най-скъпите играчи на ЦСКА
Снимка: Lap.bg

22646 0

Ще има още трансфери в ЦСКА, въпреки че "армейците" подновяват сезона в българската Първа лига в неделя (18 февруари). Със сигурност предстои поне един изходящ, като това бе затвърдено от президент на еквадорски клуб.

Става въпрос за Исак Алварес, който ръководи Лига де Кито. Той съобщи, че се работи по трансфера на Майкъл Естрада от седмици, както и че ще подпише дългосрочен договор с клуба. Естрада е под наем при "армейците", като стойността му според специализирания сайт Transfermarkt e 1,5 милиона евро - само трима в отбора са с по-висока стойност - Джонатан Линдсет, Тобиас Хайнц и Матиас Фаетон.

Президент на клуб потвърди: Взимаме Майкъл Естрада

Още: Още не е дошъл, а вече носи проблеми: Съдят ЦСКА за новия нападател Аке Лоба?

Майкъл Естрада със сигурност напуска ЦСКА

"Работим по трансфер на Майкъл Естрада от седмици. Това ще се случи. Остават само някои правни въпроси. В събота се надяваме, че той ще бъде при нас, много сме щастливи. Естрада ще подсили страхотен отбор. Той иска да бъде много близо до националния тим.

Иска отново да играе за страната ни и да бъде голмайстор в новия си отбор. Договорът му ще бъде дълъг – за срок от три години" - сподели Исак Алварес в интервю за La Red Ecuador.

Друг еквадорец от Първа лига също коментира Майкъл Естрада. Става въпрос за Жорди Говеа, който се завърна в Берое, след като неговата сделка за престой под наем до лятото пропадна.

Още: ВИДЕО: ЦСКА "намигна" за трансфер, Каранга се подигра със съотборник, ас се завърна

"Майкъл Естрада е опитен играч. Той е страхотен футболист заради всичко, което прави. Естрада е футболист, който си струва парите. Майкъл пресира много добре, знае как да задържа топката, притежава много добра техника и има добър завършващ удар" - каза той пред Área Deportiva. Междувременно се появи информация и дали ЦСКА ще вземе пари за Майкъл Естрада.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички