Случаят се заплита: Задържаха футболиста на ЦСКА Георги Йомов


Случаят се заплита: Задържаха футболиста на ЦСКА Георги Йомов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5025 0

Футболистът на ЦСКА Георги Йомов е бил задържан от полицията за разпит във връзка със снощния инцидент, при който двама мъже бяха простреляни на бензиностанция на Околовръстното шосе в София, съобщава "БНР".

Радиото твърди, че полицията продължава да издирва стрелялите по мъжете. Претърсени са няколко адреса, иззети са записи от камери. От МВР пък потвърдиха официално пред "Хоризонт", че по случая има задържан.

По информация на близки до разследването, полицията в София издирва бащата и брата на футболиста и претърсва неговото жилище.

В късните часове на вчерашния ден, пред сайта на "червения" клуб, Йомов обяви, ще няма нищо общо със случая, както и че е дал на брат си своята кола, която е била в района на бензиностанцията.

Простреляните са на 36 и на 26 години, като по първоначална информация единият от мъжете е от София, а другият е от Петрич. Двамата са откарани във Военномедицинска академия, като единият от тях е с по-сериозни наранявания.

*По информация на "БНТ", бащата на Георги Йомов е човекът, който е стрелял! Ранените се казват Марио Вълчев и Иван Петров, като единият е с опасност за живота, след като е загубил много кръв. 

Вижте още: Приятелката на играча - Ария, също излезе с позиция за случилото се!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички