Новият таран на ЦСКА работи усърдно по физическата си форма


Новият таран на ЦСКА работи усърдно по физическата си форма
Снимка: Lap.bg/ Ivan S. Ivanov

1435 0

Новият централен нападател на ЦСКА - Дюкенс Назон, пристигна на стадион "Българска армия" с големи очаквания, но и с килограми в излишък. Хаитянинът се е заел с това да подобри физическото си състояние възможно най-скоро и това личи по усилията, които влага, за да постигне оптималния успех.

В своя профил в "Инстаграм" таранът редовно публикува видеа, в които се труди здраво във фитнес залата. На споделите клипове се вижда как потта не спира да се стича от тялото на амбициозния нападател. 

Към момента Назон не съумява да изиграе пълни 90 минути, като в повечето от двубоите, в които взима участие, е на терена около час. Подобен беше случаят и с последния мач на "армейците" срещу Септември в неделя (14.08), когато той бе сменен малко след началото на второто полувреме.

ЦСКА обяви групата си от 28 футболисти за предстоящите срещи с Базел от плейофа за влизане в групи на Лигата на конференциите. Хаитянският таран попадна в нея, но най-вероятно няма да стартира като титуляр в първия двубой, пише "Тема Спорт".

Ето цялата група играчи за евромачовете на "червените"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички