Новият ЦСКА на фамилиите вече предлага договори


Новият ЦСКА на фамилиите вече предлага договори
Снимка: БГНЕС

1460 0

Новото дружество ФК ЦСКА, собственост на Ивайло Манджуков и Милко Георгиев, вече предлага договори. На служители от сегашната администрация и треньорите в ДЮШ са предложени споразумения. Всички, които са се съгласили да ги подпишат, ще бъдат част от проекта на фамилиите при аматьорите, пише "Меридиан мач".

ФК ЦСКА започва на чисто без никакви задължения и ще мери сили с отборите от "В" група. Съществува минимален шанс някои от футболистите на сегашното дружество да бъдат част от новия клуб. Старото дружество ще бъде обявено в несъстоятелност и синдик ще се разпорежда на "Армията".

Петър Манджуков и Юлиан Инджов за пореден път публично заявиха, че ще подсигурят издръжката на новия клуб. Все пак те дадоха ясно да се разбере, че това е план "Б". Желанието на сегашните собственици е да намерят нов благодетел, който да поеме цялата отговорност на плещите си.

Дори това да не стане, немалък бюджет за стандартите на "В" група ще бъде подсигурен. Петър Манджуков и Юлиан Инджов от първия ден, в който станаха главни акционери, си поставиха за цел рестарт. Започването на чисто значи, че възможностите пред ЦСКА стават големи. В крайна сметка основната притегателна сила - базите, остава реална.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички