Нови неволи за Саша Илич в Австрия, централен защитник с нова контузия


Нови неволи за Саша Илич в Австрия, централен защитник с нова контузия
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2069 0

Централният защитник на ЦСКА - Мено Кох е с ново разтежение, съобщава "Тема спорт". Нидерландецът получи поредната си травма в контролата с Кематен (5:3) във вторник. Той изпитваше проблеми още по време на тренировките в Панчарево преди заминаването за Австрия.

Пропусна първата контрола срещу Гройтер Фюрт (1:4), а бе под въпрос и за втората. В крайна сметка започна като титуляр, но излезе от терена принудително още в 19-ата минута.

Кох пропусна тренировките на "червените" в последните два дни, като се очаква да поднови пълноценни занимания след прибирането в София другата сряда. Припомняме, че той е наказан за първия кръг в шампионата, когато ЦСКА посреща Арда.

Добрата новина за Саша Илич и щаба му е, че вчера със съотборниците си тренира Енес Махмутович. Националът на Люксембург получи оток в коляното при тежък удар в спаринга с Гройтер Фюрт, като почти сигурно ще пропусне днешния приятелски мач с Ред Бул Залцбург. Вижте къде можете да следите третата контрола на ЦСКА в Австрия. (последвайте линка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички