Нова контузия за ас на ЦСКА, и то точно след като се възстанови


Нова контузия за ас на ЦСКА, и то точно след като се възстанови
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4373 0

ЦСКА и Нестор Ел Маестро ще трябва да се оправят без един от най-важните футболисти на тима поне още месец, стана ясно днес след информация на агенция "Блиц". Оказа се, че един от фаворите за титуляр на треньора - Енрике Рафаел, е получил нова травма, и то на същото място, заради която изпусна последните близо два месеца футбол.

Крилото получи разрешение от медицинския щаб на клуба да се завърне към тренировъчния процес, след като през юли счупи ключица на рамото в мач от Лига Европа и пропусна много важни мачове на своя отбор. Още на първото занимание обаче той е възобновил травмата и Нестор ел Маестро няма да може да разчита на него поне в следващите няколко мача на "червените".

Според информацията на "Блиц", Енрике може да бъде пратен за лечение в чужбина, след като медицинският щаб е изцяло отговорен за възобновяването на контузията. Засега няма точен период, в който южноамериканецът ще се възстановява.

Енрике получи травмата си във втория мач срещу Рига и първоначално се очакваше да не отсъства дълго, но в последствие се разбра, че е със счупена ключица. Крилото изпусна двубоите срещу Копенхаген и Адмира Вакер, както и всички мачове в Първа лига до момента. Също днес стана ясно, че Димитър Пенев има критики към новия треньор Нестор ел Маестро - какви са проблемите, видяни от Пената, вижте в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички