Димитър Пенев отправи критика към играта на ЦСКА


Димитър Пенев отправи критика към играта на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

3046 0

Треньор №1 на 20-и век и нас и по настоящем почетен президент на ЦСКА - Димитър Пенев, имаше критики към Нестор Ел Маестро и начина, по който "червените" играят в началото на своите мачове, откакто тимът беше поет от новия наставник.

Пената е категоричен, че "армейците" трябва да играят с далеч повече интензитет в мачовете си и трябва да демонстрират рано-рано превъзходството си спрямо съперника. Това стана непосредствено преди двубоя срещу Черно море.

"Имаше достатъчно време да изчистим главите. Виждаме, че и няколко играчи отново са готови за изява след травми. Важното е момчетата да играят единно и да търсят от началото гола. Нужно е да започнем с повече динамика и острота срещу Черно море. В няколко мача в този сезон не влизахме както трябва и не бяхме достатъчно опасни в атака", заяви Пената в интервю за "Тема спорт".

Иначе Пенев похвали немалка част от страна на футболистите, които играха за националните си отбори, а най-много суперлативи "отнесоха" Николай Бодуров и партньорът му в защита Божидар Чорбаджийски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички