Няма притеснения в ЦСКА относно делата срещу клуба


Няма притеснения в ЦСКА относно делата срещу клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

898 0

В ЦСКА очакват позитивен финал на текущите дела срещу или от клуба в Арбитражния съд в Лозана. КАС потвърди решението на Дисциплинарната комисия на ФИФА по делото срещу агента Сокена Ба за неизплатени 50 000 евро, като претенциите ѝ бяха отхвърлени,

Освен това КАС трябва да се произнесе по общо 9 дела. Три от тях бяха вече отсъдени в полза на ЦСКА - ДК на ФИФА отхвърли и финансовите искания на бившите футболисти на "армейците" Юнес Бежелюн и Иван Боладо, както и на агента Хоакин Уриарте.

Ищците съответно обжалваха. По други четири дела ЦСКА дължи пари на свои бивши футболисти - Гуидо ди Вани, Сивард Спрокел, Бернардо Тенгариня, Нилсон Антонио, Сержиньо, както и на агента Франсиско Руано.

"Нямаме притеснения по тези дела. Очакваме дори онези в наш ущърб от ФИФА да бъдат решени в наша полза, но все пак това е съд и трябва да изчакаме окончателното му решение. На редица от ищците българският съд вече не им призна претендираните вземания, а той е институция на страна от ЕС и е естествено от ФИФА и КАС да гледат на него като на орган, който трябва да реши тези спорове", поясни за "Тема Спорт" адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов.

Друга въпросителна пред ЦСКА е бъдещето на титулярен футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички