Няма и месец по-късно: Появиха се първите търкания между Саша Илич и ЦСКА?


Няма и месец по-късно: Появиха се първите търкания между Саша Илич и ЦСКА?
Снимка: Ilian Telkedjiev LAP.bg

3340 0

В началото на месец юни ръководството на ЦСКА официално представи Саша Илич като нов старши треньор на тима, но вече са се появили първите търкания между него и босовете на "червения" клуб, твърди "Блиц".

Изданието посочва, че причината за тези "искри" е недоволството на сърбина от факта, че в отбора му все още няма много нови попълнения и той трябва да работи с футболисти, на които знае, че няма да разчита през сезон 2022/23.

Съобщава се още, че Илич се е противопоставил на едно от решенията на Гриша Ганчев и сина му Данаил Ганчев - те са искали да вземат в ЦСКА Данило Асприля, с когото работеха преди години в Литекс Ловеч, но треньорът е бил против и е поискал да бъде привлечен друг, по-млад играч, на същия пост.

"Илич не е в настроение напоследък. Когато Дани Ганчев беше при отбора в Австрия, имаха доста дълъг разговор. Доста дълъг. Може би около 2 часа. После Саша пак не беше на кеф. Какво са си казали, никой не знае. Подочухме, че Дани го е успокоил, че всичко ще е наред и че няма да има проблеми със селекцията. Това, което най-много притеснява Илич, е защо не пада ембаргото за трансфери. Дани бил категоричен, че до края на тази седмица всичко ще е окей", споделят източници на изданието.

Лятната подготовка на ЦСКА в Австрия със сигурност не мина по план - редица футболисти получиха контузии, част от тях се прибраха по-рано в България, а в контролите бяха записани 3 загуби и 1 победа - 1:4 срещу Гройтер Фюрт (18 юни), 5:3 срещу Кематен (21 юни), 1:2 срещу РБ Залцбург (24 юни) и 0:4 срещу Сепси (27 юни).

*В днешния 29 юни "армейците" ще кацнат в София. Първият им официален мач за сезон 2022/23 е на 10 юли - домакинство на Арда Кърджали (21:00 ч., стадион "Българска армия).

Вижте още: Завръщане? Юношата на Левски Антонио Вутов започна да тренира с елитен български отбор

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички