"Ниският коефициент на реализация" може да провали Лудогорец, смята бивш играч на ЦСКА


"Ниският коефициент на реализация" може да провали Лудогорец, смята бивш играч на ЦСКА
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2220 0

Бившият футболист на ЦСКА Ангел Червенков коментира представянето на Лудогорец и "червените". Двата тима водят битка за шампионската титла в Първа лига, като последният мач помежду им завърши 2:2 и до последно ще има драма около първата позиция.

"Видяхме двубой с много голям заряд и добро поведение на публиката. Имаше уникална атмосфера. И двата тима се вложиха максимално. Имаше динамика и интересни моменти. Получи се много качествен двубой", коментира той за предаването "Арена спорт" по БНТ.

Силните и слабите страни на Лудогорец и ЦСКА

Според него ЦСКА не печели от това равенство, но не изключва и вариантът Лудогорец да сгреши в оставащите двубои. "ЦСКА не печели от това равенство. ЦСКА не успя да победи Лудогорец този сезон и загуби точки срещу доста конкуренти. Лудогорец пък също загуби точки срещу опоненти от долната половина на таблицата. Интригата се запазва. Точката разлика може да бъде стопена при грешна стъпка на Лудогорец. Лудогорец създава положения срещу слабите отбори, но има нисък коефициент на реализация. Това го видяхме и срещу Локомотив Пловдив", допълни той.

"Треньорската сяна се отрази положително за Лудогорец. Ивайло Петев е един от добрите наши специалисти. При него имат клубни рекорди, което сочи, че е обединил отбора. Лудогорец има кадрови проблеми в дефанзивен план, което се отразява на отбора. Защитниците на Лудогорец не успяха да се намесят по най-добрия начин при головете на ЦСКА. Хубаво е един треньор да работи дълго с отбора, за да го направи по свой модел. ЦСКА не играе най-атрактивния футбол. Феновете са доволни от резултатите, но не и от играта. Най-важни са класирането и резултатите. При ЦСКА публиката е обединена", заяви той.

Представянето на Георги Кабаков

Червенков направи коментар и за представянето на Георги Кабаков, който успя да ядоса и двата клуба с отсъжданията си. "Георги Кабаков се води за един от най-добрите съдии. Всяка една негова грешка се тълкува като умишлено ощетяване. Имаше две ситуации, които трябваше да се подходи по различен начин. Спокойно можеше да се даде дузпата на Хайнц, когато резултатът бе 0:0. В 84-ата минута при 2:2 пък имаше контакт с Игор Тиаго в наказателното поле", добави той. Кабаков до толкова изглежда е вбесил "червените", че Гриша Ганчев го "облече" с екип на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички