Николай Киров: Арда е подготвен за мача с ЦСКА


Николай Киров: Арда е подготвен за мача с ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

981 0

Старши треньорът на Арда Кърджали Николай Киров обяви, че отборът му е подготвен добре за мача с ЦСКА за Купата на България в сряда вечерта. 

"Надявам се, че (отборът) е готов, или поне сме направили всичко възможно, за да е подготвен по най-добрия начин. Арда е един от младите ни клубове във висшия ни ешелон и е хубаво, че още във втората година, в която се състезава в елитната ни група, съумя да стигне до такъв двубой", започна наставникът.

Киров каза още, че за него в такива мачове няма фаворити и те се печелят от отборите, които са по-концентрирани и дисциплинирани. "Нормално е настроението да е приповдигнато, това се вижда и при състезателите, но сега най-важното нещо преди самия двубой е да съумеем да концентрираме състезателите до максимална степен", подчерта Николай Киров.

"Имаме доста състезатели в самия отбор, които са печелили този трофей и мисля, че този опит е полезен и може да ни бъде в помощ", заключи Киров. Той увери, че той и асистентите му са анализирали внимателно съперника си и усилията ни са насочени към това да се възползват от слабите им страни и да предотвратят добрите неща, с които разполага ЦСКА. "Арда ще има фенове утре, които са доста верни и ще бъдат с нас, абсолютно съм сигурен", уверен е Киров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички