Николай Дончев: Случващото се е геноцид спрямо ЦСКА


Николай Дончев: Случващото се е геноцид спрямо ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1376 0

Бившият маркетингов директор на ЦСКА Николай Дончев определи случващото се в „червения“ клуб като геноцид.

"Като административен директор мога да кажа, че не сме имали финансови проблеми по време на Васил Божков. Това, което е зависело от мен - парите да идват навреме, трябваше нещата да се случват навреме. Имало е забавяния, разбира се, но бяхме много обединени. Имахме спортен директор, който нямаше никакъв вид за спортен директор. След това той излезе и каза, че клубът е лудница. Това са хора, които излизат и плюят клуба след това“, сподели Дончев пред ТВ7.

"Случващото се е един вид геноцид спрямо любимия клуб. Казвам го като фен. Защо спрямо синия клуб не са потърсени подобни задължения. Ние искаме прозрачност - говоря от името на голяма група фенове. Не искаме да се хвърляме на гърба на Литекс - дали е възможно да се преобразува такова дружество. Има някой, който спира това. Много хора са оплювани като Бойко Борисов. Много хора от червеното общество го оплюват заради това. Нека излезе и каже каква е ситуацията. Аз не искам да го обвинявам.“, заяви Дончев.

"Най-голямата драма е, че хората от Титан, които са с много нисък коефициент на интелигентност, хванаха и съсипаха най-големия клуб в България“, добави той.

Все пак Дончев е оптимист да бъдещето на „червените“: "Погледнете какъв позитивен ефект се получи, след като ЦСКА бе изпратен във В група. Феновете се обединиха. Това са хора, които обичат ЦСКА. Сега отново трябва да изградим ореола на ЦСКА и неговия имидж. Предстои да го поправим.“

"ЦСКА е национално богатство. И Левски е богатство. И то не може да бъде разрушено със схеми и административни трикове. Любовта не се разрушава с актове.", завърши Дончев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички