Никой не иска марките на ЦСКА


Никой не иска марките на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

756 0

Поредният търг на НАП за три марки на ЦСКА пропадна, съобщава вестник "24 часа". В петък изтече срокът, в който трябваше да се плати депозит, за да се участва в наддаването на 25 април. Цената на емблемата бе около 2,5 милиона лева.

Нов договор за правоприемственост между старото и новото дружество на ЦСКА ще бъде внесен днес в БФС. Интересното е, че е точно копие на такъв, изработен от изпълнителния директор на централата Борислав Попов за друг клуб. И ако се съди по реакцията на ФИФА, е напълно приемлив за световната централа.

Така ще се пробва и желанието на БФС да се справи със ситуацията около „червените", която продължава да е неясна. С новия договор директно ще се кандидатства за лиценз за новата „А" група, която стартира през лятото.

Известната журналистка Светла Петрова разкри на пресконференция, че имала данни за обаждания към привърженици на „червените" да не ходят на организираната разходка в сряда около сградите на Министерския съвет, Народното събрание и БФС. Петрова обаче щяла да се включи в нея, защото смятала, че през последните години се подхожда избирателно към клубовете у нас и ЦСКА е подложен на тормоз.

Отпреди 10 дни в клуба има писмо от МВР и БФС, че реваншът с Берое не е рисков двубой и заради това от ЦСКА категорично не са съгласни да се мести двубоят на "Васил Левски", въпреки че там има доста повече места.

Отделно са дълговете към националния стадион, които бяха натрупани по времето на Александър Томов и "Титан".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички