Вътрешен човек със сериозна финансова претенция към ЦСКА


Вътрешен човек със сериозна финансова претенция към ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1199 0

Пълномощни­кът на двама от големите акционери в ЦСКА Юлиян Инджов и Петър Манджуков - Милко Ге­оргиев има сериоз­на финансова пре­тенция към „черве­ните".

Бизнесме­нът, който напоследък е особено ак­тивен покрай раз­говорите с БФС за вариантите, при ко­ито „армейците" могат да се върнат в елита от новия сезон и не спира да атакува футбол­ната ни централа, е подал жалба в съ­да. Той иска да му бъдат върнати па­ричните заеми, кои­то е отпускал на клуба до края на ап­рил миналата годи­на, информира "Меридиан мач".

Изданието се е добрало до доку­мента, в който е описана претенция­та на Георгиев. На първата страница, където се появява името на известния цесекар, са цитира­ни договори за об­що 31 000 лева, ка­то кредиторът нас­тоява да получи и неустойка за забава и законна лихва. По-нататък сумата набъбва до внуши­телните 622 231,65 лева. Вижда се и какво е становище­то на синдик Дора Милева. С маркер е отбелязано, че ис­кът е „неприет" и че е последвала жалба до съда.

През миналия се­зон Милко Георгиев бе в основата на проекта за клубната телевизия на ЦСКА, която логично спря да съществува след изваждането на „ар­мейците" от профе­сионалния футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички