Никой не е виждал Фернандо Каранга: Още не е подписал с ЦСКА и не е преминал медицински прегледи?


Никой не е виждал Фернандо Каранга: Още не е подписал с ЦСКА и не е преминал медицински прегледи?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

11927 0

Завръщането на Фернандо Каранга в ЦСКА е сред новините, които ще останат в паметта на "червените" фенове завинаги като едни от най-щастливите. Същински фурор предизвика анонсът за трансфера на бразилеца, но още за много от подробностите може само да се спекулира.

Каранга е сред големите любимци в ЦСКА

Сделката между 31-кратните шампиони и голаджията бе обявена миналия вторник, 16 януари и след това не последваха никакви подробности. В последно време "червените" вдигнаха сериозно маркетинговото си ниво и се очакваше да последват редица видеа след подобна сделка, но се оказва, че още никой не е имал допир до футболиста. 

Срещал ли се е Каранга с някого от клуба

Днес от "Тема Спорт" дори разкриха, че е много вероятно Каранга да е парафирал повторно с ЦСКА без да се е срещал с представители на клуба. Сега е време той да се присъедини към лагера в Турция с условието, че ще лети директно за южната ни съседка и няма да минава през България. 

По-притеснителното е, че още няма яснота дали любимият голаджия на хиляди запалянковци е преминал медицински тестове. В неговия случай това изглежда много важно, тъй като не е играл в официални срещи поне три месеца, а през последните години претърпя тежки контузии.

Към този момент е сигурно, че Каранга ще пропусне и контролата с иранския Трактор в четвъртък от 14:00 часа, а тепърва ще става ясно дали ще е на разположение за срещата с Тренчин на 30 януари, вторник.

Вижте защо Фернандо Каранга лъже за името си!

Още: Улаус Скаршем похвали феновете на ЦСКА и заяви: Разбрах, че с Левски и Лудогорец са големи съперничества

Сериозно рамо: Мартин Стойчев натиска Арда да го пусне в ЦСКА

Всичко е ясно? Дюкенс Назон напусна лагера на ЦСКА в Турция, отиде да подписва?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички