ЦСКА ще търси първа победа срещу четвъртодивизионен тим


ЦСКА ще търси първа победа срещу четвъртодивизионен тим
Снимка: CSKA.bg

990 0

Днес ЦСКА излиза за втората си лятна проверка, а съперник се явява четвъртодивизионният австрийски Кематен. Подготвителният лагер на "червените" продължава с пълни сили, а те ще излязат за задължителна победа, след като загубиха злощастно от Гройтер Фюрт с 1:4.

Контролата е от 19:30 часа и ще можете да я гледате пряко по DIEMA SPORT 1, както и да следите НА ЖИВО развоя в SportLive.bg.

Кеметен ще приеме "армейците" в днешната среща, а преди едва три дена приключи участието си в местното първенство. Непретенциозният алпийски клуб завърши на четвърта позиция в крайното класиране на четвърта дивизия.

Саша Илич пък ще търси първа победа начело на ЦСКА, след тежката загуба в неофициалния му дебют от Гройтер. Днес той ще може да разчита на повечето си играчи, но в същото време изпитва сериозни кадрови проблеми. Дефанзивните играчи Матей, Кох и Махмутович са аут поради контузии.

Националните състезатели Турицов, Йомов и Вилдсхут ще проведат първото си пълноценно занимание със съотборниците си едва днес и вероятно ще пропуснат проверката. Голямата звезда Жорди Кайседо остана в Панама поради проблеми с полетите и се очаква присъединяването му. Младият футболист на Александър Бучков приключи участието си в лагера, тъй като получи тежка контузия в първата контрола.

Междувременно вижте повече за завръщането на Бербатов на "Българска армия"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички