Нестор Ел Маестро разкри какво се случва в ЦСКА: Трансферът на Назон, ситуацията с Каранга и още


Нестор Ел Маестро разкри какво се случва в ЦСКА: Трансферът на Назон, ситуацията с Каранга и още
Снимка: БГНЕС

10159 0

Наставникът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро даде своята оценка след поражението на "червените" с 0:1 от иранския Трактор в приятелска среща, играна в Турция. Специалистът бе недоволен от загубата и коментира ситуацията около няколко свои футболисти, към които има интерес или им предстои трансфер.

Думите на Маестро след контролата

"Никога не е приятно да загубиш, особено когато сме състезатели и търсим победата. Особено когато погледнем развоя на мача, като крайният резултат е нелогичен на фона на шансовете, които имахме. Фокусът са нещата, върху които трябва да работим", започна Ел Маестро.

Още: ЦСКА не преодоля ирански Трактор за втора загуба в Турция, Амос Юга отново бе изгонен (ВИДЕО)

"Докато нашите двама нападатели имаха сила създадохме положения и бяхме опасни. На същите две позиции имаме дефицит откъм фитнес - и Майкъл и Матиас не са в добро състояние. Колкото до Илиян и Папазов те са талантливи и се радваме, че получават игрово време".

Нестор Ел Маестро разкри какво се случва в ЦСКА

Хайнц, Назон, Каранга, Турицов и Юга

"Тобиас има контузия на глезена, която не е толкова сериозна и е въпрос на време да се възстанови", каза Маестро за Хайнц.

Още: "Зависи от цената": Найденов отговори за трансфер на Ивайло Чочев в ЦСКА или Лудогорец

"Доколкото знам той в момента минава медицински прегледи в Кипър", добави още специалистът за Назон.

Ел Маестро имаше какво да каже за Каранга: "Надявам се скоро, разбира се, подписахме с него миналата седмица. Знаехме от самото начало, че има проблеми с неговата документация в Бразилия и го очакваме в следващите дни".

"Надявам се не. Иван е много добър играч. Има интерес към него от добри клубове. При мен той играе всеки мач и е важна част от клуба".

"Надявам се, че тази серия ще спре... Направихме много фалове като цяло в мача. Съдиите нямат висок стандарт в приятелските мачове, но аз съм на мнение, че трябва да се контролираме", завърши Маестро за червения картон на Юга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички