"Нещо има, което куца": Бивш "червен" вратар се изказа критично за ЦСКА и назова какво липсва на отбора


"Нещо има, което куца": Бивш "червен" вратар се изказа критично за ЦСКА и назова какво липсва на отбора
Снимка: БГНЕС

2386 0

Бивш вратар на ЦСКА изрази учудване, че тимът на Нестор Ел Маестро не може да изиграе два поредни силни мача и констатира, че "нещо има, което куца".

*На 3-ти март "червените" играха добре и победиха Берое с 3:0, но на 9-и март се измъчиха срещу ЦСКА 1948 с човек повече, макар и в крайна сметка да взеха трите точки.

"Нещо има, което куца"

Нестор Ел Маестро

"ЦСКА не може да направи два качествени поредни мача и не знам на какво се дължи това. Играем добре срещу Ботев Враца, а после нищо срещу Черно море във Варна. Миналата седмица се изигра силен двубой срещу Берое, а сега не показаха същата игра. Няма значение кой е съперникът, ние сме ЦСКА и няма място за отстъпление. Нещо има, което куца, но не знам какво е", констатира Ивайло Петров-Пифа пред "Мач Телеграф".

"Липсва лидер"

Той допълни и че "армейците" нямат изявен лидер в съблекалнята: "Липсва лидер в отбора! Каранга се опитва, но той не е лидер. Лидери са Малдини, Зидан, Меси и т.н. Няма такъв човек в ЦСКА. Един лидер не може да си позволи да остави отбора с човек по-малко в мача с Черно море".

"Това е тънкият момент. Малките неща са много важни. Няма изявен лидер в ЦСКА. На всички отбори им липсва спортен психолог. 20% е талант и 80% е психология! Това показват изследванията. Много хора отричат тези неща и не знам защо", каза още Пифа пред изданието.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Задава се двоен проблем за Нестор Ел Маестро и ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички