Нефтохимик ще спира громящия ЦСКА за Купата


Нефтохимик ще спира громящия ЦСКА за Купата
Снимка: БГНЕС

1509 0

В днешния ден ЦСКА ще посрещне Нефтохимик в 1/16-финална среща за Купата на България. Мачът е на стадион "Българска армия" от 18,45 часа и ще бъде предаван пряко по "Диема Спорт 2".

В състава на ЦСКА не се очакват никакви изненади. Христо Янев ще върне сред титулярите Борис Галчев и Преслав Йорданов. Двамата пропуснаха последния мач със София 2010. Галчев дори не попадна в групата, докато Йорданов остана на пейката за сметка на Костадин хазуров. Този път треньорът ще даде възможност на бившия нападател на Локо (Сф) да води атаката на "червените".

Триото в средата на терена за "армейците" ще бъде оформено от Галчев, Аясс и Йордан Йорданов, който ще е с по-дефанзивни функции.

Единствената дилема на Янев е кой да започне на десния фланг. Вариантите са Божилов, Узунов и Николай Цветков. Последният е с най-големи шнаосве да стартира.

Нефтохимик ще може да разчита на оптималния си състав срещу ЦСКА. В последната среща бургазлии имаха сериозни проблеми с окомплектоването на дефанзивния вал.

Очаква се на "Армията" под рамката да започне опитният Йордан Господинов, а карето в отбрана да е Тодор Гочев, Станислав Жеков, Трифон Трифонов и Станимир Андонов. Пред тях ще действат Симеон Мечев и Вълчан Чанев. В ролята на атакуващ халф най-вероятно ще бъде Любенов. По крилата пък ще са - отляво Дрянов, а отдясно - Борислав Борисов. На върха на атаката ще е юношата на Литекс Стефан Неделчев, който се превърна в титуляр след привличането си през лятото.

Останалите срещи, които ще се изиграят днес в турнира, са:

От 16.00 часа

Оборище Панагюрище - Локо (Пд)

Пирин Разлог - Черно море

Локо 1929 Мездра - Лудогорец

Вихър Строево - Добруджа

Светкавица - Берое

Спартак Плевен - Славия

Септември Симитли - Ботев (Пд)

Етър - Созопол

Пирин Гоце Делчев - Монтана

Несебър - Пирин Благоевград

Верея Стара Загора - Банско

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички