"Не знам дали трябва да казвам това, но...": Ел Маестро не можа да обясни загубата


"Не знам дали трябва да казвам това, но...": Ел Маестро не можа да обясни загубата
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3795 0

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори след шокиращата загуба с 1:2 от Пирин Благоевград в Първа лига. Това бе първо поражение в историята за "армейците" у дома срещу този опонент. А с него отборът рискува второто си място, което ще бъде загубено, ако Черно море победи Левски.

Наставникът призна, че му е трудно да обясни какво точно се е случило днес, но призна, че отборът е изиграл изключително слаб двубой. Той призна, че има вирус в отбора и голяма част от играчите са имали температура.

"Трудно е да разберем и да обясним случилото се днес. Ако сме обективни, имахме достатъчно шансове, за да не загубим. Изиграхме много слаб мач във всички аспекти. Физически бяхме на ниво. Не знам дали трябва да кажа това, но имахме проблем - голяма част от играчите бяха с температура, имаме витурс в съблекалнята, не знам колко е оказало влияние. Физически бяхме добре, но не и ментално за този мач. Не знам дали беше подценяване. Не бяхме добре настроени за този мач.

Ел Маестро коментира предстоящия мач срещу Ботев Пловдив

Ел маестро след загубата за ЦСКА

Няма да лъжа, класирането не лъже, трудно ще бъде да спечелим титлата, дистанцията е голяма. Правя най-доброто, давам най-доброто от себе си, върша работата си. Опитвам се да не чувам негативното по мой адрес, защото не помага на никого.

Ако може да се каже едно нещо за нашия отбор, това е, че винаги успява да отвърне и да се върне ментално, след като е на земята. Ще дадем всичко от себе си в сряда" - завърши той пред "Диема спорт".

Вижте повече за невижданата в историята загуба за ЦСКА и суперголоът, който пречупи "армейците" (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички