Назон си постави огромна цел и заяви: Няма лесни мачове, ЦСКА ги прави такива


Назон си постави огромна цел и заяви: Няма лесни мачове, ЦСКА ги прави такива
Снимка: Lap.bg

2968 0

Голмайсторът на ЦСКА Дюкенс Назон бе изключително доволен след победата с 5:1 срещу Ботев Враца. Нападателят вкара хеттрик, но сподели, че се надява да вкарва още голове и целите му са още по-високи.

ЦСКА прави мачовете да изглеждат лесни

"Казах и предният двубой. Няма лесни мачове, ние ги правим да изглеждат така, зaщото вкарваме рано. Продължаваме да преследваме Лудогорец. Още сме в играта за титлата", категоричен бе Назон.

Относно головете, които е вкарал: "За мен това не е достатъчно. Аз преследвам по-големи цифри. Винаги е добре за един нападател да бележи повече. Надявам се на още голове. Ако има попадения е добър знак за отбора. Това, което правим. Максимумът е не съм поставял конкретни цифри. Най-голямата ми цел е титлата".

"Надявам се, че за  следващия двубой феновете ще се завърнат. Ако бяха тук, може би, щяхме да стигнем до 6, 7 и 8 гола. Нашата работа е да се съсредоточим на терена. Ние ги чувахме, знаехме, че са тук и им благодарим. Когато играеш в ЦСКА, винаги се бориш срещу най-добрите, защото всички дават най-доброто. Имаме 5 финала още. Сега започва подготовка за следващия". А програмата от финалната фаза на шампионата вече е ясна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички