Треньорът на ЦСКА след разгрома: Напрежението беше голямо


Треньорът на ЦСКА след разгрома: Напрежението беше голямо
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1577 0

Новият старши треньор на ЦСКА Милош Крушчич остана доволен от отличната игра на своите възпитаници през второто полувреме на мача срещу Етър. "Червените" изравниха най-убедителната си победа през сезона (4:0) и спряха серия от две поредни поражения.

Сръбският наставник бе категоричен, че отборът е реагирал добре въпреки напрежението, което се събра в последните седмици, но и не остана доволен от видяното през първото полувреме.

 

"Доволен съм от победата, защото напрежението беше върху нас. Имаме още много да подобряваме. Изиграхме две различни полувремена. През втората част подобрихме много неща в играта ни и успяхме да постигнем добра победа. Все още имаме много да подобряваме занапред обаче", отсече Крушчич.

"Имахме доста проблеми преди мача. Кери се разболя и не тренира с нас. Малинов вдигна температура преди мача. Трябва да съм доволен от играчите обаче и е хубаво, че имаме достатъчно широчина и достатъчно класни играчи. Бикел е добра алтернатива и за ролята на десния бек. Не знам какво е състоянието на Бусато все още", сподели треньорът относно удара, който получи вратарят в главата при резултат 0:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички