Наставникът на ЦСКА очаква да не е никак леко в битките в Лига Европа


Наставникът на ЦСКА очаква да не е никак леко в битките в Лига Европа
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1237 0

Отборът на ЦСКА се прибра в София в сряда вечер, след като приключи подготвителния си лагер в Австрия. Във вторник, 9 юли, е първият двубой на "четвените" в Лига Европа срещу Титоград, като наставникът Добромир Митов сподели очакванията си.

"Накрая имахме неприятни контузии по време на тренировките. Затова тези футболисти почиваха в последния мач. Някои момчета имаха и други здравословни проблеми, вирусни инфекции. Но като цяло впечатлението е положително. Те ще се оправят за първия мач. Иван Турицов продължава лечение, започна вече да бяга. Надявам се в най-скоро време да е готов. Няма да е леко срещу Титоград", заяви Митов.

"Още с изтеглянето на жребия казах, че ще е трудно, но ние сме ЦСКА и трябва да сме готови за всяка битка. Нашата цел е да продължим колкото може по-напред, а ако влезем в групите би било чудесно. Последната победа над отбор като Ред Бул Залцбург ни дава увереност. Може да привлечем още футболисти. Селекцията е отворен процес".

Представянето на ЦСКА е срещу третодивизионния Вихрен (Сандански) на стадион "Българска армия" на 6 юли (събота) от 19:00 часа. А какви проблеми има черногорският тим преди двубоите с ЦСКА - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички